Smartproduktion lanserar offertsajter!

Vi har under det senaste året inlett över 100 samarbeten med företag inom bygg- och städbranschen. Nu lanserar vi offertsajter inom fönster, badrum och städ för att hjälpa dessa företag ytterligare.

Smartproduktion lanserar offertsajter!

Vi på Smartproduktion har under det senaste året inlett över 100 samarbeten med företag inom bygg- och städbranschen runt om i hela Sverige. Samarbetena innebär att vi som webbyrå tillsammans med företagen har tagit fram produktiva landningssidor med lokal sökmotoroptimering som bidrar till ökade förfrågningar. Våra landningssidor leder med andra ord till att företagen får ett högre antal besökare på sidan som konverteras till förfrågningar, vilket i sin tur bidrar till fler affärer och ökad omsättning.

Vi är stolta över de samarbeten som inletts under föregående år - de har varit både uppskattade och givande. Vi är också glada att det har resulterat i att fler företag även valt att fördjupa sitt samarbete med oss. Av den anledningen väljer vi på Smartproduktion nu att även lansera offertsajter, där vi kan erbjuda kostnadsfria offerter till våra kunder.

Smartproduktions offertsajter

Inledningsvis lanserar Smartproduktion tre stycken offertsajter inom tjänsteområdena städ, fönster och badrum. Det är branscher där vi sett ett stort behov både från marknaden och från företagen. Våra offertsajter underlättar för personer som tidigare har haft problem att hitta seriösa, lokala företag. Samtidigt hjälper sidorna företag som har svårigheter att nå ut till potentiella kunder på den lokala marknaden.

Hemsidorna vi lanserar är fönsterexperter.se, städexperter.se och badrumsexperter.se. Genom nära samarbeten med tjänsteföretagen sammankopplar våra offertsajter personer som vill köpa tjänster med lokala företag som vill sälja tjänster. Offertsajterna innehåller även heltäckande information inom respektive område som gör det enklare för besökare att erhålla kunskap som kan vara till nytta då tjänsten ska beställas.

Så här fungerar offertsajterna

På våra offertsajter kan privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar göra kostnadsfria offertförfrågningar genom att fylla i ett enkelt formulär. Vi skickar ut förfrågan till relevanta och granskade företag i närområdet. Företagen tar sedan kontakt med kunden för diskussion och överlämning av offert. Då förfrågan skickas ut till upp till fem företag får kunden flera offerter som de enkelt kan jämföra för att hitta det företag som kan erbjuda de bästa villkoren och den bästa lösningen. Att beställa och erhålla offerter är kostnadsfritt och utan köpkrav.

Fönsterexperter är en offertsajt skapad för att förenkla och effektivisera vägen till rätt fönsterinstallatör. Hemsidan finns till för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar som är i behov av att byta eller installera nya fönster. Här kan de på bara några minuter enkelt skapa en förfrågan, för att sedan bli kontaktade av upp till 5 kvalitetskontrollerade fönsterinstallatörer i sitt närområde.

Det ska vara smidigt att få pålitliga offerter från seriösa städföretag. Genom Städexperter kan de som är i behov av städtjänster enkelt hitta kvalitetskontrollerade städföretag på sin ort. Tjänsten är rikstäckande och städföretagen vi samarbetar med tillhandahåller servicevänliga, yrkeskunniga och noggranna städare.

Att renovera ett badrum är ett stort och omfattande projekt. Därför är det extra viktigt att renoveringen genomförs av ett pålitligt badrumsföretag som utför arbetet enligt rådande branschregler. De företag som är anslutna till Badrumsexperter har kontrollerats så att de har god ekonomi, F-skattsedel, yrkeskunnig personal samt intygat att de arbetar enligt regler och lagar för våtrum. Genom hemsidan kan privatpersoner och företag enkelt skapa en förfrågan och sedan få kontakt med upp till fem av dessa kvalitetskontrollerade företag på sin ort.

Krav på tjänsteföretagen

För att få registrera sig på offertsajterna så behöver tjänsteföretagen uppfylla de högt ställda krav som Smartproduktion har satt. Det är krav som är nödvändiga för att garantera de som söker efter ett lokalt tjänsteföretag att de får kontakt med ett seriöst och kunnigt företag som tar ansvar för sitt uppdrag. Nedan följer några av de saker som Smartproduktion kontrollerar innan ett företag får lämna offerter genom våra offerttjänster.

Anslut företag till våra offertsajter

Vi har idag ett samarbete med ett flertal tjänsteföretag över hela Sverige men söker ytterligare tjänsteföretag på flera orter så att offertsajterna blir rikstäckande. Om ditt företag uppfyller de krav som ställs kan du ta kontakt med oss via kontaktformuläret för vidare diskussioner. Genom detta koncept får företag hjälp med att hitta nya kunder på den lokala marknaden samtidigt som behövande får hjälp med att hitta seriösa företag på sin ort.

Smartproduktion Anställda

Jenny & Micaela

Smartproduktion har med glädje valt att anställa ytterligare personal för att hantera kundrelationer - Jenny och Micaela. Vi vill att alla våra kunder ska få en personlig service och alltid ha någon att vända sig till. Samtidigt ökar antalet inkommande förfrågningar kraftigt i takt med att Smartproduktion växer och därmed behöver flödet en översikt som gör att allt flyter på obehindrat.

Med Jenny och Micaela på kontoret kan våra kunder alltid få snabb service och samtidigt vara säkra på att deras inkommande förfrågningar når dem.


Om oss på Smartproduktion

Smartproduktion är en webbyrå i Dalarna som drivs av ett ungt och talangfullt gäng som har en stor kunskap inom sökmotoroptimering, leadsgenerering och landningssidor. Det är en jordnära webbyrå som sätter stort värde i personlig service, kvalitetsgranskning och som arbetar mot högt ställda mål för att överträffa sina kunders förväntningar. Smartproduktion arbetar idag främst mot tjänsteföretag som vill nå ut till nya kunder på sina lokala marknader för att få mer affärer.

Läs mer om Smartproduktion här

Våra senaste artiklar

Fyra snabba med Joel Lager

Fyra snabba med Joel Lager

Joel jobbar som projektledare på Smartproduktion. Här kommer fyra snabba med honom!

Läs mer
Pil
Strukturera upp din webbplats för SEO

Strukturera upp din webbplats för SEO

Att ha en välstrukturerad webbplats fyller två viktiga funktioner, dels att du får bättre effekt av din SEO då Google indexerar och dels att besökarna enkelt kan hitta den information de söker.

Läs mer
Pil
Vad kostar en landningssida?

Vad kostar en landningssida?

När du behöver marknadsföra en tjänst mot en lokal marknad i syfte att driva trafik och öka konverteringen för att få en bättre leadsgenerering kan du sätta upp en lokal landningssida.

Läs mer
Pil
Vad är Long Tail Keywords? (Nybörjarguide)

Vad är Long Tail Keywords? (Nybörjarguide)

När någon söker efter information, en produkt eller en tjänst så använder de allra flesta Google för att hitta fram till en sida som kan erbjuda detta. För att kunna hitta fram till rätt sida behöver den som söker skriva in ett sökord hos Google. Idag använder man vanligtvis fraser vid sökningar på Google och därmed har Long Tail Keywords fått en större betydelse.

Läs mer
Pil
Bygg din nästa hemsida i Webflow (Wordpress dödaren?)

Bygg din nästa hemsida i Webflow (Wordpress dödaren?)

Att använda sig av ett CMS-system, Content Management System för att administrera sin hemsida är både enkelt och smidigt!

Läs mer
Pil
Vad är skillnaden mellan en landningssida och en hemsida?

Vad är skillnaden mellan en landningssida och en hemsida?

Många frågar sig säkert varför de ska ha en landningssida när de redan har en hemsida, men faktum är att skillnaderna mellan en landningssida och en hemsida är väldigt stora. En landningssida och en hemsida har olika uppgifter: En hemsida är mer omfattande och innehåller massor av information om företagets alla produkter eller tjänster men också mycket företagsspecifik information. En landningssida däremot innehåller information om exakt det som besökaren sökte efter, vanligtvis en tjänst eller en specifik produkt.

Läs mer
Pil
Vad är skillnaden mellan SEO och SEM?

Vad är skillnaden mellan SEO och SEM?

När man vill sätta upp en högkonverterande landningssida där besökarna kan få relevant information om den produkt eller tjänst som de söker behöver man driva trafik till sidan. Detta kan ske genom SEO, sökmotoroptimering, eller SEM, Sökmotormarknadsföring. På den här sidan förklarar vi på Smartproduktion skillnaden mellan SEO och SEM.

Läs mer
Pil
Fyra snabba med Victor Blomberg

Fyra snabba med Victor Blomberg

Victor är grundare av Smartproduktion och jobbar som programmerare & VD. Här kommer fyra snabba med Victor!

Läs mer
Pil
Fyra snabba med Niclas Henriksson

Fyra snabba med Niclas Henriksson

Niclas är delägare i företaget och jobbar som försäljare. Här kommer fyra snabba med honom!

Läs mer
Pil
Fem snabba tips som förbättrar konverteringen på din hemsida (på bara någon timme)

Fem snabba tips som förbättrar konverteringen på din hemsida (på bara någon timme)

Målsättningen med att öka trafiken till din hemsida så att du får in fler besökare är att den information som presenteras på sidan ska konvertera besökaren så den utför en handling (kontakta, köpa eller beställa).

Läs mer
Pil
Guide: Så här syns du i toppen på Google

Guide: Så här syns du i toppen på Google

När man har en hemsida är det viktigt att man finns med i Googles sökresultat på de nyckelord som man har valt för sin sida. Eftersom sökarna sällan läser mer än de två första sidorna i Googles sökresultat är det viktigt att hamna i toppen på Google då potentiella kunder söker efter dina tjänster och produkter.

Läs mer
Pil
GUIDE: Tips för en högkonverterande landningssida

GUIDE: Tips för en högkonverterande landningssida

Genom att erhålla en hög konverterande landningssida kan fysiska butiker och tjänsteföretag få in besökare. Därefter med några smarta knep och strategier konvertera besökare till potentiella kunder. Desto fler besökare till landningssidan desto fler kan konverteras vilket leder till nya kunder och fler affärer.

Läs mer
Pil

Vi är en resultatorienterad webbyrå som designar, kodar & sökoptimerar hemsidor till företag över hela Sverige

Har du frågor eller funderingar gällande våra tjänster? Slå oss en signal, mejla eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Telefon: 070 - 681 52 22

E-post: info@smartproduktion.se

Tack, vi återkopplar inom kort!
Ojdå, något gick fel!
Jag godkänner att Smartproduktion hanterar mina uppgifter
Landningssidor Smartproduktion

Landningssidor

Våra landningssidor är utformade efter användarvänlighet med ett underliggande systematiskt tänk för att hjälpa serviceföretag attrahera fler potentiella kunder och bygga ett starkare varumärke.
Ikon Ökning
Landningssidorna syns högt upp i sökmotorerna på utvalda nyckelord
Ikon Leads
Utformad för konvertering (besökare till köpare)
Ikon Marknadsföring
Varumärkesbyggande
Läs mer om landningssidor

Offertsajter

Våra offertsajter hjälper tjänsteföretag få en enklare vardag genom ett kontinuerligt flöde av förfrågningar inom kategorierna badrum, fönster och städ. Vi hjälper även konsumenten att komma i kontakt med duktiga och seriösa företag.
Sökordsanalys
Få fler kunder till ditt företag
On page SEO
Alla förfrågningar granskas
Stjärna ikon
Endast seriösa förfrågningar
Sökoptimering Smartproduktion