Vi är en webbyrå från Borlänge

Smartproduktion är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder sökmotoroptimerade landningssidor, marknadsföring i sociala medier och SEO-optimerade hemsidor. Läs vidare om våra tjänster!

Vi är en webbyrå från Borlänge

Vi hjälper våra kunder att få en mer effektiv digital marknadsföring som bidrar till fler affärer. Genom att möjliggöra för sökare att hitta fram till våra kunders landningssidor då de söker efter våra kunders produkter eller tjänster kan vi konvertera en sökare till en beställare. På våra kunders landningssidor kan sökarna direkt beställa offerter, hembesök eller information genom ett formulär som i sin tur ofta kan leda till ett affärsavslut.

Hur vi arbetar med landningssidor

Vi på Smartproduktion är specialister på att skapa landningssidor som är optimerade för de sökord som är relevanta för ert företags produkter eller tjänster. Genom våra framtagna sökordsanalyser kan vi snabbt få fram vilka sökord era kunder använder då de söker efter produkter och tjänster som ni tillhandahåller. Det gör att vi kan sökmotoroptimera era landningssidor så att när potentiella kunder söker efter era produkter och tjänster kommer de lättare hitta fram till ert företag.

Så vad är en landningssida egentligen? 

En landningssida är en extern hemsida som är frikopplad från er vanliga hemsida. Skälet till att använda en extern landningssida är för att snabbt fånga upp en sökare och konvertera denna till en beställare. Det gör man enklast genom att endast presentera innehåll som är relevant information utifrån de sökord som sökaren använde. Om sökaren istället styrs till er vanliga hemsida så kommer den att få massor av information om produkter och tjänster som den inte sökt efter. På en landningssida kommer sökaren istället att enbart få information som är relaterad till de sökord som användes och därmed är det lättare att fånga sökarens uppmärksamhet. En extern hemsida med landningssidor är ett komplement till er vanliga hemsida där ni enklare kan etablera den första kontakten.

Hur är landningssidan utformad?

Smartproduktion tillhandahåller väldesignade, effektiva och funktionella landningssidor. Varje landningssida innehåller specifik information om era produkter eller tjänster. Texterna är skrivna på ett sätt som fångar sökarens intresse och ger sökaren exakt den information som sökaren eftersökte.

För att sökaren ska kunna hitta fram till er landningssida då den söker på era produkter eller tjänster så sökmotoroptimerar vi era landningssidor utifrån relevanta sökord. Denna sökmotoroptimering i kombination med en SEO-anpassad landningssida gör att Google kommer att kunna presentera er hemsida högre upp i sökresultatet då någon söker på era sökord. Det bidrar till att ni kommer att få in fler sökare till er hemsida där vi genom relevant och intressant text konverterar sökaren till en beställare av offerter eller information. Alla våra sidor innehåller formulär där sökaren enkelt kan lägga beställningar eller begära mer information.

Hur vi arbeta med landningssidor

Det är viktigt att landningssidorna hela tiden uppdateras men nya artiklar som innehåller nya relevanta sökord som gör att ni kan nå ut till fler potentiella kunder. I vårt samarbete så uppdaterar vi löpande er landningssida med nya texter och ny funktionalitet så att sidan hela tiden är levande. Vi gör uppföljningar varje månad för att granska resultaten och utför eventuella justeringar av sökord för att sidan ska uppmärksammas av fler sökare. Genom vår kontrollpanel kan ni själva redigera och uppdatera er sida om så önskas.

Hur är processen?

När du vill få hjälp med att sätta upp en extern landningssida för att marknadsföra dina produkter eller tjänster så behöver vi först identifiera vilka tjänster som du vill ha landningssidor för. Därefter gör vi på Smartproduktion research kring ert företag och de produkter eller tjänster som ni erbjuder. Detta för att vi ska få så mycket information som möjligt kring ert företags verksamhet så att vi kan utföra en sökordsanalys och hitta de bästa sökorden för er landningssida.

Därefter går vi tillsammans igenom de sökord som vi funnit mest lämpade för era produkter eller tjänster och väljer ut de sökord som bäst passar för er verksamhet. Sedan ser vi till att fylla på landningssidan med relevanta texter som innehåller de sökord som är mest relevanta för texterna. Slutligen SEO-optimerar vi landningssidan och följer löpande upp de sökningar som sökarna gör för att hitta fram till er hemsida.

Hemsida till företaget

Smartproduktion kan också åta sig uppdrag att designa och utveckla ert företags hemsida utifrån era önskemål och behov. Vi har en lång erfarenhet inom webbutveckling och applikationsutveckling och även en stor kunskap då det kommer till att SEO-optimera er hemsida. På ert företags hemsida kan ni välja att själv skriva och publicera information eller så kan vi åta oss uppdraget att skriva sökmotoroptimerade texter till er hemsida.

Smartproduktion är en kreativ och passionerad webbyrå som erbjuder företag smarta lösningar för att nå ut till nya kunder. Vi har vårt säte i Dalarna men kan erbjuda våra tjänster till företag i hela Sverige. Om du vill få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din digitala marknadsföring men också hur vi kan konvertera era sökare till beställare är du välkommen att kontakta oss.

Vi är en webbyrå från Borlänge
October 26, 2020

Vi är en webbyrå från Borlänge

Smartproduktion är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder sökmotoroptimerade landningssidor, marknadsföring i sociala medier och SEO-optimerade hemsidor. Läs vidare om våra tjänster!

Läs mer
Smartproduktion är en Webbyrå i Dalarna
October 26, 2020

Smartproduktion är en Webbyrå i Dalarna

Om man inte syns så finns man inte. Faktum är att cirka 80 procent av alla personer och företag som söker efter en vara eller en tjänst idag använder sig av Google för att hitta det. Detta har lett till att det är viktigt att finnas med i Googles sökresultat då någon söker efter företagets produkter eller tjänster. Med den hårdnande konkurrensen som finns på Internet idag krävs det en del arbete för att uppnå målet att synas för de som söker den produkt eller de tjänster som ditt företag vill sälja. Där kommer Smartproduktion in i bilden.

Läs mer

Vi är en resultatorienterad webbyrå som designar, kodar & sökoptimerar hemsidor till företag över hela Sverige

Har du frågor eller funderingar gällande våra tjänster? Slå oss en signal, mejla eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Telefon: 070 - 681 52 22

E-post: info@smartproduktion.se

Tack, vi återkopplar inom kort!
Ojdå, något gick fel!
Jag godkänner att Smartproduktion hanterar mina uppgifter
Landningssidor Smartproduktion

Varför landningssidor?

Landningssidor är perfekta för företag som vill ha trafik och förfrågningar från intresserade sökare. Landningssidorna ger dessa sökare en koncis bild av företaget och tjänsterna som erbjuds i ett enkelt men effektivt format.
Sökmotoroptimering Google
Företaget syns högt upp på Google på specifika söktermer där ni vill synas
Besökarna som landar på landningssidan har få val vilket resulterar i högre konvertering
Varumärkesbyggande
Syns du inte finns du inte, så landningssidorna gör ditt varumärke starkare