Vi är en webbyrå från Borlänge

Smartproduktion är en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder sökmotoroptimerade landningssidor, marknadsföring i sociala medier och SEO-optimerade hemsidor. Läs vidare om våra tjänster!

Vi är en webbyrå från Borlänge

Vi hjälper våra kunder att få en mer effektiv digital marknadsföring som bidrar till fler affärer. Genom att möjliggöra för sökare att hitta fram till våra kunders landningssidor då de söker efter våra kunders produkter eller tjänster kan vi konvertera en sökare till en beställare. På våra kunders landningssidor kan sökarna direkt beställa offerter, hembesök eller information genom ett formulär som i sin tur ofta kan leda till ett affärsavslut.

Hur vi arbetar med landningssidor

Vi på Smartproduktion är specialister på att skapa landningssidor som är optimerade för de sökord som är relevanta för ert företags produkter eller tjänster. Genom våra framtagna sökordsanalyser kan vi snabbt få fram vilka sökord era kunder använder då de söker efter produkter och tjänster som ni tillhandahåller. Det gör att vi kan sökmotoroptimera era landningssidor så att när potentiella kunder söker efter era produkter och tjänster kommer de lättare hitta fram till ert företag.

Så vad är en landningssida egentligen? 

En landningssida är en extern hemsida som är frikopplad från er vanliga hemsida. Skälet till att använda en extern landningssida är för att snabbt fånga upp en sökare och konvertera denna till en beställare. Det gör man enklast genom att endast presentera innehåll som är relevant information utifrån de sökord som sökaren använde. Om sökaren istället styrs till er vanliga hemsida så kommer den att få massor av information om produkter och tjänster som den inte sökt efter. På en landningssida kommer sökaren istället att enbart få information som är relaterad till de sökord som användes och därmed är det lättare att fånga sökarens uppmärksamhet. En extern hemsida med landningssidor är ett komplement till er vanliga hemsida där ni enklare kan etablera den första kontakten.

Hur är landningssidan utformad?

Smartproduktion tillhandahåller väldesignade, effektiva och funktionella landningssidor. Varje landningssida innehåller specifik information om era produkter eller tjänster. Texterna är skrivna på ett sätt som fångar sökarens intresse och ger sökaren exakt den information som sökaren eftersökte.

För att sökaren ska kunna hitta fram till er landningssida då den söker på era produkter eller tjänster så sökmotoroptimerar vi era landningssidor utifrån relevanta sökord. Denna sökmotoroptimering i kombination med en SEO-anpassad landningssida gör att Google kommer att kunna presentera er hemsida högre upp i sökresultatet då någon söker på era sökord. Det bidrar till att ni kommer att få in fler sökare till er hemsida där vi genom relevant och intressant text konverterar sökaren till en beställare av offerter eller information. Alla våra sidor innehåller formulär där sökaren enkelt kan lägga beställningar eller begära mer information.

Hur vi arbeta med landningssidor

Det är viktigt att landningssidorna hela tiden uppdateras men nya artiklar som innehåller nya relevanta sökord som gör att ni kan nå ut till fler potentiella kunder. I vårt samarbete så uppdaterar vi löpande er landningssida med nya texter och ny funktionalitet så att sidan hela tiden är levande. Vi gör uppföljningar varje månad för att granska resultaten och utför eventuella justeringar av sökord för att sidan ska uppmärksammas av fler sökare. Genom vår kontrollpanel kan ni själva redigera och uppdatera er sida om så önskas.

Hur är processen?

När du vill få hjälp med att sätta upp en extern landningssida för att marknadsföra dina produkter eller tjänster så behöver vi först identifiera vilka tjänster som du vill ha landningssidor för. Därefter gör vi på Smartproduktion research kring ert företag och de produkter eller tjänster som ni erbjuder. Detta för att vi ska få så mycket information som möjligt kring ert företags verksamhet så att vi kan utföra en sökordsanalys och hitta de bästa sökorden för er landningssida.

Därefter går vi tillsammans igenom de sökord som vi funnit mest lämpade för era produkter eller tjänster och väljer ut de sökord som bäst passar för er verksamhet. Sedan ser vi till att fylla på landningssidan med relevanta texter som innehåller de sökord som är mest relevanta för texterna. Slutligen SEO-optimerar vi landningssidan och följer löpande upp de sökningar som sökarna gör för att hitta fram till er hemsida.

Hemsida till företaget

Smartproduktion kan också åta sig uppdrag att designa och utveckla ert företags hemsida utifrån era önskemål och behov. Vi har en lång erfarenhet inom webbutveckling och applikationsutveckling och även en stor kunskap då det kommer till att SEO-optimera er hemsida. På ert företags hemsida kan ni välja att själv skriva och publicera information eller så kan vi åta oss uppdraget att skriva sökmotoroptimerade texter till er hemsida.

Smartproduktion är en kreativ och passionerad webbyrå som erbjuder företag smarta lösningar för att nå ut till nya kunder. Vi har vårt säte i Dalarna men kan erbjuda våra tjänster till företag i hela Sverige. Om du vill få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din digitala marknadsföring men också hur vi kan konvertera era sökare till beställare är du välkommen att kontakta oss.

Våra senaste artiklar

Fyra snabba med Joel Lager

Fyra snabba med Joel Lager

Joel jobbar som projektledare på Smartproduktion. Här kommer fyra snabba med honom!

Läs mer
Pil
Strukturera upp din webbplats för SEO

Strukturera upp din webbplats för SEO

Att ha en välstrukturerad webbplats fyller två viktiga funktioner, dels att du får bättre effekt av din SEO då Google indexerar och dels att besökarna enkelt kan hitta den information de söker.

Läs mer
Pil
Vad kostar en landningssida?

Vad kostar en landningssida?

När du behöver marknadsföra en tjänst mot en lokal marknad i syfte att driva trafik och öka konverteringen för att få en bättre leadsgenerering kan du sätta upp en lokal landningssida.

Läs mer
Pil
Vad är Long Tail Keywords? (Nybörjarguide)

Vad är Long Tail Keywords? (Nybörjarguide)

När någon söker efter information, en produkt eller en tjänst så använder de allra flesta Google för att hitta fram till en sida som kan erbjuda detta. För att kunna hitta fram till rätt sida behöver den som söker skriva in ett sökord hos Google. Idag använder man vanligtvis fraser vid sökningar på Google och därmed har Long Tail Keywords fått en större betydelse.

Läs mer
Pil
Bygg din nästa hemsida i Webflow (Wordpress dödaren?)

Bygg din nästa hemsida i Webflow (Wordpress dödaren?)

Att använda sig av ett CMS-system, Content Management System för att administrera sin hemsida är både enkelt och smidigt!

Läs mer
Pil
Vad är skillnaden mellan en landningssida och en hemsida?

Vad är skillnaden mellan en landningssida och en hemsida?

Många frågar sig säkert varför de ska ha en landningssida när de redan har en hemsida, men faktum är att skillnaderna mellan en landningssida och en hemsida är väldigt stora. En landningssida och en hemsida har olika uppgifter: En hemsida är mer omfattande och innehåller massor av information om företagets alla produkter eller tjänster men också mycket företagsspecifik information. En landningssida däremot innehåller information om exakt det som besökaren sökte efter, vanligtvis en tjänst eller en specifik produkt.

Läs mer
Pil
Vad är skillnaden mellan SEO och SEM?

Vad är skillnaden mellan SEO och SEM?

När man vill sätta upp en högkonverterande landningssida där besökarna kan få relevant information om den produkt eller tjänst som de söker behöver man driva trafik till sidan. Detta kan ske genom SEO, sökmotoroptimering, eller SEM, Sökmotormarknadsföring. På den här sidan förklarar vi på Smartproduktion skillnaden mellan SEO och SEM.

Läs mer
Pil
Fyra snabba med Victor Blomberg

Fyra snabba med Victor Blomberg

Victor är grundare av Smartproduktion och jobbar som programmerare & VD. Här kommer fyra snabba med Victor!

Läs mer
Pil
Fyra snabba med Niclas Henriksson

Fyra snabba med Niclas Henriksson

Niclas är delägare i företaget och jobbar som försäljare. Här kommer fyra snabba med honom!

Läs mer
Pil
Fem snabba tips som förbättrar konverteringen på din hemsida (på bara någon timme)

Fem snabba tips som förbättrar konverteringen på din hemsida (på bara någon timme)

Målsättningen med att öka trafiken till din hemsida så att du får in fler besökare är att den information som presenteras på sidan ska konvertera besökaren så den utför en handling (kontakta, köpa eller beställa).

Läs mer
Pil
Guide: Så här syns du i toppen på Google

Guide: Så här syns du i toppen på Google

När man har en hemsida är det viktigt att man finns med i Googles sökresultat på de nyckelord som man har valt för sin sida. Eftersom sökarna sällan läser mer än de två första sidorna i Googles sökresultat är det viktigt att hamna i toppen på Google då potentiella kunder söker efter dina tjänster och produkter.

Läs mer
Pil
GUIDE: Tips för en högkonverterande landningssida

GUIDE: Tips för en högkonverterande landningssida

Genom att erhålla en hög konverterande landningssida kan fysiska butiker och tjänsteföretag få in besökare. Därefter med några smarta knep och strategier konvertera besökare till potentiella kunder. Desto fler besökare till landningssidan desto fler kan konverteras vilket leder till nya kunder och fler affärer.

Läs mer
Pil

Vi är en resultatorienterad webbyrå som designar, kodar & sökoptimerar hemsidor till företag över hela Sverige

Har du frågor eller funderingar gällande våra tjänster? Slå oss en signal, mejla eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Telefon: 070 - 681 52 22

E-post: info@smartproduktion.se

Tack, vi återkopplar inom kort!
Ojdå, något gick fel!
Jag godkänner att Smartproduktion hanterar mina uppgifter
Landningssidor Smartproduktion

Landningssidor

Våra landningssidor är utformade efter användarvänlighet med ett underliggande systematiskt tänk för att hjälpa serviceföretag attrahera fler potentiella kunder och bygga ett starkare varumärke.
Landningssidorna syns högt upp i sökmotorerna på utvalda nyckelord
Utformad för konvertering (besökare till köpare)
Varumärkesbyggande
Läs mer om landningssidor

Offertsajter

Våra offertsajter hjälper tjänsteföretag få en enklare vardag genom ett kontinuerligt flöde av förfrågningar inom kategorierna badrum, fönster och städ. Vi hjälper även konsumenten att komma i kontakt med duktiga och seriösa företag.
Sökordsanalys
Få fler kunder till ditt företag
On page SEO
Alla förfrågningar granskas
Stjärna ikon
Endast seriösa förfrågningar
Sökoptimering Smartproduktion