Vi söker en driven
och målmedveten säljare!

Smartproduktion har som ambition att bli det självklara valet av webbyrå när det kommer till sökmotoroptimering, leadsgenerering och landningssidor. Nu söker vi efter nästa stjärnskott som ska vara med och lyfta Smartproduktion till toppen.

Ansök här

Arbetsbeskrivning

Vi söker just nu efter en driven och målmedveten försäljare som kan sälja tjänster inom sökmotoroptimering, leadsgenerering och landningssidor till tjänsteföretag i Sverige. Arbetsuppgifterna kommer vara att ringa, boka och utföra möten där du säljer in våra tjänster. Du kommer att få en gedigen utbildning inom digital marknadsföring och de tjänsterna vi erbjuder samt en säljutbildning från en av Sveriges bästa säljare, Niclas Henriksson. Du kommer arbeta intensivt tillsammans med Niclas för att tillsammans uppnå de högt uppsatta målen.

Sökmotoroptimering eller SEO förkortat - är ett arbete som utförs på en webbplats för att förbättra webbplatsens synlighet på utvalda nyckelord. Vi tar fram dessa nyckelord tillsammans med kunden och håller kunden uppdaterad under hela processen.

Landningssidor är konsten att få en specifik webbplats att synas på toppen av Google på nyckelord framtagna tillsammans med kund. Smartproduktion bygger, sökoptimerar och underhåller landningssidorna till våra kunder så de syns riktigt bra där de behöver synas. Är du t.ex. en rörmokare som utför jobb i Stockholm ser vi till att ditt företag - genom en landningssida visas högst upp när någon söker efter "Rörmokare i Stockholm".

Leadsgenerering hjälper företag att nå kunder som vill ha offerter inom särskilda branscher. Några av de leadsgenerering hemsidor vi driver är badrumsexperter, städexperter och fönsterexperter. Genom dessa levererar vi förfrågningar till våra samarbetspartners dagligen.

Våra försäljare jobbar med en hög provisionsbaserad lön som är återkommande varje månad. Det betyder att varje ny kundanskaffning ger dig upprepad utbetalning i flera månader framöver. Alla våra kunder binder upp sig i minimum 12 månader och  85% förlänger sina avtal, vilket ger dig som försäljare goda möjligheter till fortsatt provision.


Vad vi erbjuder:

 • En attraktiv provisionslön
 • Flexibla arbetstider
 • Möjligheten att jobba från vart som helst
 • Utbildning inom försäljning och digital marknadsföring
 • Jobba med ett högpresterande gäng med höga ambitioner
 • Möjligheten att växa inom företaget och ta en större roll


Kravspecifikation

Vi söker efter en naturlig och ödmjuk säljare som kan hantera kundrelationer.

 • Ödmjuk och kan jobba bra i grupp
 • Driven, framåt & målmedveten
 • Jobbat med försäljning tidigare

Meriterande

 • Jobbat inom försäljning av sökmotoroptimering, leadsgenerering eller landningssidor
 • Vunnit priser inom försäljning
 • Försäljningschef eller liknande position

Ansök genom formuläret nedan

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Linkedin IkonIkon FacebookIkon Instagram
Olof & Niclas Smartproduktion
Victor & Rasmus Smartproduktion

Hur är det att jobba på Smartproduktion?

Vi är noga med att alla som arbetar på Smartproduktion ska ha kul på jobbet och känna sig uppskattade. Därför ser vi till att hårt arbete och höga mål besvaras med likvärdiga belöningar och firande.

Vi har haft flera olika tillställningar för att bygga ett starkt team och är väldigt noga med att alla mår bra.

Team Smartproduktion
Personal Smartproduktion

Vilka är Smartproduktion?

Smartproduktion drivs av ett gäng energiska, ambitiösa och resultatorienterad personligheter. Vi strävar efter att digitalisera tjänsteföretag över hela Sverige. Genom moderna webbplatser och applikationer är vi övertygade att det går att effektivisera och digitalisera fler verksamheter. Läs mer här!
Nicholas Thunberg
Projektledare
Jessica Eriksson
Säljare
Micaela Blomberg
Designer
Victor Blomberg
VD & Grundare
Niclas Henrikson
Säljare
Jenny Frejvall
Affärsutvecklare
Linkedin SmartproduktionFacebook SmartproduktionInstagram Smartproduktion
Skärmar Kunder Smartproduktion