Smart Verkstad AB

Smart Verkstad AB är ett modernt, nystartat och lösningsorienterat företag som finns för att effektivisera era verkstäder.
Jag är supernöjd! Redan från den första kontakten vi fick med bygget av hemsidan från grunden till alla ändringar och optimeringar vi gjort till färdig produkt har varit kanon!
Kan verkligen rekommendera Smartproduktion både för deras proffsiga designsyn och servicen.

Linus Mårtensson, VD, Smart Verkstad AB

 projektUtvald bild till projektet

När Smart Verkstad skulle ta fram sin grafiska profil och inleda handel på internet valde man att ingå ett strategiskt samarbete tillsammans med oss på Smartproduktion. Vi fick i uppdrag att ta fram en grafisk profil, logotyp samt designen till Smart Verkstads e-handel. Vi stod även för utvecklingen av e-handeln där vi tillsammans valde Woocommerce, Wordpress och klarna integration.

Smart Verkstad är ett nystartat företag som har sitt säte i Borlänge men har hela Sverige som arbetsområde. Linus & Karim är grundarna till Smart Verkstad, dom erbjuder ett unikt koncept som innebär att man upprustar nya och befintliga verkstäders maskinparker med kvalitativa produkter. Smart Verkstad erbjuder högkvalitativa maskiner och verktyg till konkurrenskraftiga priser. Dom har även finansieringslösningar som gör det möjligt för företag att hyra eller leasa maskinerna. Det som får Smart Verkstad att sticka ut är deras enorma förmåga alltid ha kunden i fokus oavsett storlek och lokalisering.

Samarbetet med Smart Verkstad är ett långsiktigt projekt och vi har som gemensam målsättning att öka Smart Verkstads närvaro på internet. Detta ska över tid leda till fler och bättre affärer för Smart Verkstad, säger Victor på Smartproduktion.

Smart Verkstads ambition är att vara en lokal men även rikstäckande leverantör av verkstadsmaskiner. Med det samarbete som vi har kring e-handeln har vi fått rätt verktyg att arbeta med och därmed bra förutsättningar att lyckas med att uppnå företagets mål, säger Linus på Smart Verkstad!

Smartproduktion är en webbyrå i Borlänge som har som vision att hjälpa företag och organisationer att synas på internet. Genom unika samarbeten kan vi erbjuda specialanpassade lösningar så som designade hemsidor, e-handelslösningar, grafiska profiler och framför allt det viktiga arbetet med sökmotoroptimering. Att ha en effektiv SEO-strategi är idag A och O för företag som vill göra affärer på internet. Vi är specialister på sökoptimering och har utfört ett stort antal lyckade SEO-projekt där vi lyckats öka kundens närvaro på internet.

Karim Rebai

 

Otroligt yrkeskunniga samtidigt som de aldrig tummar på sin kundservice, mixen av detta gjorde att hela processen, från första möte till färdig produkt blev väldigt professionell och smidig. Rekommenderas!
- Skriv
Karim Rebai på Google

Bilder från projektet

Ingenting hittades.

Vi hjälpte

Smart Verkstad AB

med följande

Design

Design

För att skapa riktiga resultat på webben så är design en vital del av ekvationen. Vi använder design för att få besökaren att förstå verksamheten bättre och konvertera dom till kunder.
Digital Marknadsföring

Digital Marknadsföring

Vi hjälper våra kunder hitta rätt medium för att kommunicera deras budskap på bästa sätt. Vi har expertis inom SEO, SEM, Facebook Ads, Google Ads för att nämna några.
Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering

Vi skräddarsyr lösningar efter företagets nuvarande situation och lösningarna är baserat på våran sökmotoranalys. Våra beslut presenteras för kunden och är alltid uppbackade av data.
Utveckling

Utveckling

Verksamheten är från start formad efter ett programmatiskt tänk och mjukvaran vi utvecklar följer samma principer. Som kund kan du räkna med att koden är lika vacker som det visuella.
E-handel

E-handel

Vi bygger internetbutiker i Woocommerce eller Shopify och vi har möjligheten att utföra både utvecklingen och designen till e-handeln.

Vi är en resultatorienterad webbyrå som designar, kodar & sökoptimerar hemsidor till företag över hela Sverige

Har du frågor eller funderingar gällande våra tjänster? Slå oss en signal, mejla eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Telefon: 070 - 681 52 22

E-post: info@smartproduktion.se

Tack, vi återkopplar inom kort!
Ojdå, något gick fel!
Jag godkänner att Smartproduktion hanterar mina uppgifter

Undersidor till hemsidan

Det verkar inte finnas några undersidor till den här hemsidan.

Läs mer här

Det verkar inte finnas några undersidor till den här hemsidan.

Landningssidor

No items found.
Hemsida Smartproduktion

Vilka är Smartproduktion?

Vi är ett företag som fokuserar på att leverera hemsidor som faktiskt konverterar sökare till köpare. Vår kombination av fantastisk design, användarvänlighet och ett systematiskt tänk har genererat konkreta resultat till våra kunder.
Skräddarsydd design
Fullständig utveckling
Sökoptimerad
Sökmotoroptimerad
Boka förutsättningslöst möte

Fler projekt från oss på Smartproduktion

Martin Eriksson Hembad
Hembad

Martin Eriksson

Smartproduktion är snabba, seriösa och även trevliga...

Läs mer
Pil
Mikael Puhakka & Lars Johansson Gårdsmark
Gårdsmark

Lars & Mikael

Jag skulle rekommendera Smartproduktion alla dagar i veckan...

Läs mer
Pil
Viktor Rydelius Wasa Trädfällning
Wasa Trädfällning

Viktor Rydelius

Efter ett framgångsrikt år tillsammans så väljer nu Wasa Trädfällning att göra en rejäl satsning på sökoptimering...

Läs mer
Pil
Swedala Tak kund Smartproduktion
IT & marknadsföring

Swedala Tak

Smartproduktion har hjälpt Swedala Tak med deras hemsida, landningssidor och marknadsföringsmaterial.

Hotell Hedåsen kund Smartproduktion
Hemsida, fotografering, logotyp

Hotell Hedåsen

De ny startade hotellet behövde en internet profil. Då klev smartproduktion in och gjorde resultat över förväntan.

ZenMaid - Amar
Hemsida, öka hastighet på hemsidan, konvertering

ZenMaid.com

Vi hjälpte det framgångsrika företaget ZenMaid designa och koda upp designen på deras hemsida som resulterade i högre konvertering och mer registreringar.