Alltid optimerad hemsida | femhundra

Website speed

Alltid optimerad hemsida


Det går inte längre att bara slänga upp en hemsida och tro att kunderna ska komma. Man måste ständigt jobba med att marknadsföra sin hemsida på sociala medier och andra kanaler. Det är då viktigt att hemsidan alltid är uppdaterad och inte strular. Det är där jag kommer in och hjälper till. Jag håller ständigt koll på eran hemsida och ger varje vecka förslag vad ni kan förbättra eller implementera. 


Hemsidan är till för att generera mer kunder till företaget så det är viktigt att man sköter detta exemplariskt.


Vad ingår?


Förbättra ditt varumärke 
Optimiserar sociala medie flödet.
Håller hemsidan uppdaterad
Buggfri hemsida
Boosta sökoptimeringen
Öka hastigheten på hemsidan
Analys varje månad av dina konkurrenter


Med vänliga hälsningar
Victor Blomberg

Victor blomberg
Victor Blomberg

Du hittar mig på sociala medier

Hur fungerar det?

Hur kan vi jobba tillsammans?

Smartproduktion designar, bygger och hjälper företag som är redo för en digital satsning. Tillsammans med svenska företag har vi tagit fram appar, hemsidor och marknadsförings material. Har du ett projekt i tankarna? Mejla, så kan vi diskutera hur vi kan jobba tillsammans.

Anbud efter dina specifikationer

Efter diskussioner kring ert projekt så skickar jag ett kostnadsfritt digitalt anbud till er. Där kan ni läsa exakt vad som ingår i avtalet och hur vi kommer jobba tillsammans. Anbudet gör det enklare för oss att förstå våra respektive ansvarsområden och hur vi jobbar mot samma mål.

Betalning och depositavgift

Innan vi kör igång projektet så tar jag en depositavgift på 25% utav den totala summan. När projektet är klart och ni är nöjda med slutresultatet så betalar ni resterande belopp. PS: Betalningslösning är lika som Unicef, Facebook och Shopify använder sig utav https://stripe.com/se/customers.

Efter beställningen

Ett automatiskt mejl skickas ut med kvitto och era uppgifter. Jag kontaktar er efter några timmar med uppföljning.

Tidigare kunder

Smartproduktion bekvamt Smartproduktion fsrab gray Smartproduktion hotell hedasen gray Smartproduktion poinvest logo gray Smartproduktion therese uhr gray

När depositavgiften är betald så sätter jag igång och jobbar på ert projekt. PS: Priset är inklusive moms.