Smartproduktion är en Webbyrå i Dalarna

Om man inte syns så finns man inte. Faktum är att cirka 80 procent av alla personer och företag som söker efter en vara eller en tjänst idag använder sig av Google för att hitta det. Detta har lett till att det är viktigt att finnas med i Googles sökresultat då någon söker efter företagets produkter eller tjänster. Med den hårdnande konkurrensen som finns på Internet idag krävs det en del arbete för att uppnå målet att synas för de som söker den produkt eller de tjänster som ditt företag vill sälja. Där kommer Smartproduktion in i bilden.

Smartproduktion är en Webbyrå i Dalarna

Vi är en webbyrå i Dalarna som hjälper våra kunder att fånga in sökare på nätet och konvertera dessa till beställare av information, offerter eller förmå dessa att ta kontakt. Detta gör vi med hjälp av landningssidor, sökmotoroptimering och sökordsanalyser som är anpassade utifrån ditt företagsverksamhet.

 

Använd landningssidor i din digitala marknadsföring

En landningssida är en extern hemsida som hänvisar sökare till företaget för att konvertera dessa till beställare. En landningssida är ett komplement till företagets vanliga hemsida men som används för att kunna ge sökaren specifik information just kring den information som sökaren sökte. Detta gör att det är lättare att fånga sökarens uppmärksamhet och intresse och därmed förmå sökaren att ta en första kontakt.

Utforma en landningssida

När du vill sätta upp en landningssida behöver du först identifiera de sökord som sökarna använder då de söker efter din produkt eller tjänst. Detta sker genom sökordsanalyser som vi utför. Därefter kommer vi överens om vilka sökord som är mest relevanta att sökmotoroptimera för. Målet är att skapa en landningssida som är optimalt sökmotoroptimerad förde utvalda sökorden. Detta sker genom att vi publicerar artiklar på landningssidan där sökorden finns med i en relevant text. Texten syfte är att snabbt fånga sökarens uppmärksamhet och konvertera sökaren till en beställare genom det formulär som finns på landningssidan.

 

Utformning av en bra landningssida

Som tidigare nämnts ska en landningssida endast innehålla information baserat på de sökord som sökaren använde för att hitta sidan. Det innebär att du inte ska passa på att marknadsföra företagets andra produkter också på samma sida så att sökaren får information som han inte sökt efter. En landningssida kan dock innehålla flera artiklar där ni kan presentera alla era tjänster och produkter. Dock är dessa artiklar optimerade med egna sökord som är relevanta för varje tjänst som ni marknadsför.

 

En landningssida ska ha en tilltalande men översiktlig design som innehåller text som är relevant med de sökord som sökaren använde och som direkt fångar upp sökarens intresse. Det ska också finnas information som uppmanar sökaren att ta kontakt med företaget, vilket vanligtvis sker med det formulär som finns på samma sida. Det kan vara att du vill förmå sökaren att beställa en offert, boka ett besök eller erhålla mer information om dina tjänster eller produkter.

 

Hur vi på Smartproduktion kan hjälpa dig

Vi är en kreativ webbyrå som är mycket resultatorienterade och som inte är nöjda förrän vi har lyckats uppnå uppsatta mål. Vi levererar hemsidor som har en design och kodning av högsta kvalité. Vi är experter då det kommer till SEO och kan hjälpa er med sökordsanalyser för att hitta de sökord som bäst kommer att generera trafik till era landningssidor. Vi skriver och publicerar relevanta texter baserade på de sökord som vi tillsammans finner är mest lämpade för den vara eller den tjänst som ditt företag vill sälja.

 

Våra hemsidor har skräddarsydd design och är mycket användarvänliga vilket gör att sökarna snabbt kan finna den information som de söker. Landningssidorna är utformade så att de ska få sökarna att ta kontakt genom det formulär som finns på sidan. För att uppnå bästa möjliga resultat i samband med sökningar i Google är din hemsida SEO-optimerad samtidigt som texterna är sökordsoptimerade. Du kan enkelt själv välja att ändra i texterna genom den kontrollpanel som vi tillhandahåller.

 

Kontinuerliga uppdateringar

Vi skriver löpande nya sökmotoroptimerade artiklar till din landningssida månadsvis så att hemsidan hela tiden innehåller nytt och uppdaterat material. Detta gör att Google uppfattar din hemsida som levande samtidigt som du får möjligheten att nå ut till nya sökare på nya sökord.

 

Vi skriver sökmotoroptimerade artiklar till landningssidan månadsvis. Artiklarna är baserade på nyckelordsanalysen som vi tagit fram tillsammans till er. Varje månad följer vi upp resultatet från våra sökordsoptimeringar och gör nödvändiga justeringar av sökord och funktionalitet för att uppnå bästa möjliga resultat.

 

Smartproduktion är en kreativ webbyrå som genom modern teknik erbjuder företag digital marknadsföring. Vi strävar efter att uppnå maximalt resultat då det handlar om att konvertera sökare till beställare av våra kunders produkter och tjänster. Vi tillhandahåller professionella hemsidor och applikationer som är utvecklade med den senaste tekniken.

Du är välkommen att kontakta oss för att få mer information om våra tjänster och om hur vi kan hjälpa dig med din marknadsföring på Internet.

Våra senaste artiklar

Fyra snabba med Joel Lager

Fyra snabba med Joel Lager

Joel jobbar som projektledare på Smartproduktion. Här kommer fyra snabba med honom!

Läs mer
Pil
Strukturera upp din webbplats för SEO

Strukturera upp din webbplats för SEO

Att ha en välstrukturerad webbplats fyller två viktiga funktioner, dels att du får bättre effekt av din SEO då Google indexerar och dels att besökarna enkelt kan hitta den information de söker.

Läs mer
Pil
Vad kostar en landningssida?

Vad kostar en landningssida?

När du behöver marknadsföra en tjänst mot en lokal marknad i syfte att driva trafik och öka konverteringen för att få en bättre leadsgenerering kan du sätta upp en lokal landningssida.

Läs mer
Pil
Vad är Long Tail Keywords? (Nybörjarguide)

Vad är Long Tail Keywords? (Nybörjarguide)

När någon söker efter information, en produkt eller en tjänst så använder de allra flesta Google för att hitta fram till en sida som kan erbjuda detta. För att kunna hitta fram till rätt sida behöver den som söker skriva in ett sökord hos Google. Idag använder man vanligtvis fraser vid sökningar på Google och därmed har Long Tail Keywords fått en större betydelse.

Läs mer
Pil
Bygg din nästa hemsida i Webflow (Wordpress dödaren?)

Bygg din nästa hemsida i Webflow (Wordpress dödaren?)

Att använda sig av ett CMS-system, Content Management System för att administrera sin hemsida är både enkelt och smidigt!

Läs mer
Pil
Vad är skillnaden mellan en landningssida och en hemsida?

Vad är skillnaden mellan en landningssida och en hemsida?

Många frågar sig säkert varför de ska ha en landningssida när de redan har en hemsida, men faktum är att skillnaderna mellan en landningssida och en hemsida är väldigt stora. En landningssida och en hemsida har olika uppgifter: En hemsida är mer omfattande och innehåller massor av information om företagets alla produkter eller tjänster men också mycket företagsspecifik information. En landningssida däremot innehåller information om exakt det som besökaren sökte efter, vanligtvis en tjänst eller en specifik produkt.

Läs mer
Pil
Vad är skillnaden mellan SEO och SEM?

Vad är skillnaden mellan SEO och SEM?

När man vill sätta upp en högkonverterande landningssida där besökarna kan få relevant information om den produkt eller tjänst som de söker behöver man driva trafik till sidan. Detta kan ske genom SEO, sökmotoroptimering, eller SEM, Sökmotormarknadsföring. På den här sidan förklarar vi på Smartproduktion skillnaden mellan SEO och SEM.

Läs mer
Pil
Fyra snabba med Victor Blomberg

Fyra snabba med Victor Blomberg

Victor är grundare av Smartproduktion och jobbar som programmerare & VD. Här kommer fyra snabba med Victor!

Läs mer
Pil
Fyra snabba med Niclas Henriksson

Fyra snabba med Niclas Henriksson

Niclas är delägare i företaget och jobbar som försäljare. Här kommer fyra snabba med honom!

Läs mer
Pil
Fem snabba tips som förbättrar konverteringen på din hemsida (på bara någon timme)

Fem snabba tips som förbättrar konverteringen på din hemsida (på bara någon timme)

Målsättningen med att öka trafiken till din hemsida så att du får in fler besökare är att den information som presenteras på sidan ska konvertera besökaren så den utför en handling (kontakta, köpa eller beställa).

Läs mer
Pil
Guide: Så här syns du i toppen på Google

Guide: Så här syns du i toppen på Google

När man har en hemsida är det viktigt att man finns med i Googles sökresultat på de nyckelord som man har valt för sin sida. Eftersom sökarna sällan läser mer än de två första sidorna i Googles sökresultat är det viktigt att hamna i toppen på Google då potentiella kunder söker efter dina tjänster och produkter.

Läs mer
Pil
GUIDE: Tips för en högkonverterande landningssida

GUIDE: Tips för en högkonverterande landningssida

Genom att erhålla en hög konverterande landningssida kan fysiska butiker och tjänsteföretag få in besökare. Därefter med några smarta knep och strategier konvertera besökare till potentiella kunder. Desto fler besökare till landningssidan desto fler kan konverteras vilket leder till nya kunder och fler affärer.

Läs mer
Pil

Vi är en resultatorienterad webbyrå som designar, kodar & sökoptimerar hemsidor till företag över hela Sverige

Har du frågor eller funderingar gällande våra tjänster? Slå oss en signal, mejla eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Telefon: 070 - 681 52 22

E-post: info@smartproduktion.se

Tack, vi återkopplar inom kort!
Ojdå, något gick fel!
Jag godkänner att Smartproduktion hanterar mina uppgifter
Landningssidor Smartproduktion

Landningssidor

Våra landningssidor är utformade efter användarvänlighet med ett underliggande systematiskt tänk för att hjälpa serviceföretag attrahera fler potentiella kunder och bygga ett starkare varumärke.
Ikon Ökning
Landningssidorna syns högt upp i sökmotorerna på utvalda nyckelord
Ikon Leads
Utformad för konvertering (besökare till köpare)
Ikon Marknadsföring
Varumärkesbyggande
Läs mer om landningssidor

Offertsajter

Våra offertsajter hjälper tjänsteföretag få en enklare vardag genom ett kontinuerligt flöde av förfrågningar inom kategorierna badrum, fönster och städ. Vi hjälper även konsumenten att komma i kontakt med duktiga och seriösa företag.
Sökordsanalys
Få fler kunder till ditt företag
On page SEO
Alla förfrågningar granskas
Stjärna ikon
Endast seriösa förfrågningar
Sökoptimering Smartproduktion