Grönskan

Smartproduktion och Grönskan har ingått ett samarbete där Smartproduktion har fått uppdraget att ta fram Grönskans grafiska profil och skapa en ny marknadsföringsidentitet. Samarbetet är fortlöpande och innebär att Smartproduktion kommer att ha fullständig kontroll över Grönskans digitala marknadsföring, utveckling av hemsida och landningssidor.
”Det har varit både spännande och otroligt givande att tillsammans med Smartproduktions kreativa och mycket kunniga medarbetare forma Grönskans nya marknadsföringsidentitet som ligger till grund för vår kommande expansion.”

– Poia Khaladian, VD Grönskan

 projektUtvald bild till projektet

Vad vi har hjälpt Grönskan med

I samband med att Svea Sweden AB bytte namn till Grönskan och samtidigt valde att specialisera sin verksamhet så behövde man ta fram en ny grafisk profil, marknadsföringsplan och SEO-strategi. Valet föll snabbt på att anlita Smartproduktion som kunde erbjuda en helhetslösning för framtagande av den grafiska profilen, marknadsföringsplanen och en gedigen sökmotoroptimering strategi.

• Vi har designat och tagit fram en helt ny grafisk profil och byggt upp en marknadsföringsidentitet som omfattar hemsida, visitkort, logotyp och broschyrer samt tagit fram en gedigen sökmotoroptimering strategi

• Vi har utvecklat en ny hemsida i Webflow, samt tagit fram SEO-anpassade och lärorika artiklar vilket kommer hjälpa Grönskan i deras rankning

• Vi har också fått fortsatt förtroende att utveckla Grönskans digitala marknadsföring och den grafiska profilen fortlöpande för Grönskans framtida expansion

Grönskans nya hemsida

Om Grönskan

Företaget har under våren 2022 bytt namn från Svea Sweden AB till Grönskan i samband med att företaget har valt att helt fokusera på tjänster för utemiljöer och trädgårdar. Företaget har under många år utfört löpande uppdrag åt företag, fastighetsbolag och kommuner och kommer i framtiden även att erbjuda tjänster till privata fastighetsägare.

Genom att specialisera sig på tjänster för utemiljöer och trädgårdar kan Grönskan samla och bygga upp en unik kompetens inom företaget som bidrar till att företaget kan erbjuda sina nya som befintliga kunder fler och bättre tjänster.

Grönskans kommande expansion

Den resa som Grönskan har påbörjat i samarbete med Smartproduktion är början på något stort. Bland annat ska ett nytt och tilltalande franchise system erbjudas till egenföretagare runt om i Sverige. Med hjälp av franchisetagare på de större orterna runt om i landet kommer Grönskan att kunna utöka sin marknad till att bli rikstäckande.

Grundaren av Svea Sweden AB, numera Grönskan, är Poia Khaladian som är en drivande och framåtgående person som har stora planer för företagets framtid. Poia är en uppskattad företagsledare som har stor erfarenhet av att samarbeta med kommuner, fastighetsbolag och företag.

Det har lett till att företaget har fått många nöjda och återkommande kunder genom åren. Genom den expansion som Grönskan har inlett ska alla fastighetsägare över hela Sverige få tillgång till Grönskans tjänster, höga servicenivå och kompetenta medarbetare.

Bilder från projektet

Ingenting hittades.

Vi hjälpte

Grönskan

med följande

Design

Design

För att skapa riktiga resultat på webben så är design en vital del av ekvationen. Vi använder design för att få besökaren att förstå verksamheten bättre och konvertera dom till kunder.
Digital Marknadsföring

Digital Marknadsföring

Vi hjälper våra kunder hitta rätt medium för att kommunicera deras budskap på bästa sätt. Vi har expertis inom SEO, SEM, Facebook Ads, Google Ads för att nämna några.
Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering

Vi skräddarsyr lösningar efter företagets nuvarande situation och lösningarna är baserat på våran sökmotoranalys. Våra beslut presenteras för kunden och är alltid uppbackade av data.
Hemsida

Hemsida

Vi bygger och utvecklar snygga, effektiva och skalbara hemsidor till tjänsteföretag i Sverige.
Utveckling

Utveckling

Verksamheten är från start formad efter ett programmatiskt tänk och mjukvaran vi utvecklar följer samma principer. Som kund kan du räkna med att koden är lika vacker som det visuella.

Vi är en resultatorienterad webbyrå som designar, kodar & sökoptimerar hemsidor till företag över hela Sverige

Har du frågor eller funderingar gällande våra tjänster? Slå oss en signal, mejla eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Telefon: 070 - 681 52 22

E-post: info@smartproduktion.se

Tack, vi återkopplar inom kort!
Ojdå, något gick fel!
Jag godkänner att Smartproduktion hanterar mina uppgifter

Undersidor till hemsidan

Grönskan i Falun
Grönskan

Grönskan i Falun

Gå till sidan
Pil
Grönskan i Borlänge
Grönskan

Grönskan i Borlänge

Gå till sidan
Pil
Grönskans tjänster
Grönskan

Grönskans tjänster

Gå till sidan
Pil

Läs mer här

Svea Sweden byter namn till Grönskan

Svea Sweden byter namn till Grönskan
Pil

Landningssidor

No items found.
Hemsida Smartproduktion

Vilka är Smartproduktion?

Vi är ett företag som fokuserar på att leverera hemsidor som faktiskt konverterar sökare till köpare. Vår kombination av fantastisk design, användarvänlighet och ett systematiskt tänk har genererat konkreta resultat till våra kunder.
Skräddarsydd design
Fullständig utveckling
Sökoptimerad
Sökmotoroptimerad
Boka förutsättningslöst möte

Fler projekt från oss på Smartproduktion

Martin Eriksson Hembad
Hembad

Martin Eriksson

Smartproduktion är snabba, seriösa och även trevliga...

Läs mer
Pil
Mikael Puhakka & Lars Johansson Gårdsmark
Gårdsmark

Lars & Mikael

Jag skulle rekommendera Smartproduktion alla dagar i veckan...

Läs mer
Pil
Viktor Rydelius Wasa Trädfällning
Wasa Trädfällning

Viktor Rydelius

Efter ett framgångsrikt år tillsammans så väljer nu Wasa Trädfällning att göra en rejäl satsning på sökoptimering...

Läs mer
Pil
Swedala Tak kund Smartproduktion
IT & marknadsföring

Swedala Tak

Smartproduktion har hjälpt Swedala Tak med deras hemsida, landningssidor och marknadsföringsmaterial.

Hotell Hedåsen kund Smartproduktion
Hemsida, fotografering, logotyp

Hotell Hedåsen

De ny startade hotellet behövde en internet profil. Då klev smartproduktion in och gjorde resultat över förväntan.

ZenMaid - Amar
Hemsida, öka hastighet på hemsidan, konvertering

ZenMaid.com

Vi hjälpte det framgångsrika företaget ZenMaid designa och koda upp designen på deras hemsida som resulterade i högre konvertering och mer registreringar.