Offertsajter med höga krav

Våra offertsajter hjälper tjänsteföretag få en enklare vardag genom ett kontinuerligt flöde av förfrågningar inom kategorierna badrum, fönster och städ.

Tack, vi återkopplar inom kort!
Ojdå, något gick fel!
Syns högt upp på Google

Få fler kunder

Vi hjälper ert företag att komma i kontakt med kunder som är specifikt intresserade av era tjänster.

Alla förfrågningar granskas

Vi går manuellt igenom alla inkommande förfrågningar för att matcha kundens specifikation med företagets arbetsområde.

Endast seriösa förfrågningar

Förfrågningarna är granskade och ni betalar endast för seriösa och bra förfrågningar. Ni behöver alltså inte vara oroliga att det bara är småjobb.

Hur fungerar offertsajterna?

På våra offertsajter kan privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar göra kostnadsfria offertförfrågningar genom att fylla i ett enkelt formulär. Därefter skickar vi ut förfrågan till relevanta och granskade företag i närområdet. Företagen tar sedan kontakt med kunden för diskussion och överlämning av offert.

Då förfrågan skickas ut till upp till fem företag får kunden flera offerter som de enkelt kan jämföra för att hitta det företag som kan erbjuda de bästa villkoren och den bästa lösningen. Att beställa och erhålla offerter är kostnadsfritt och utan köpkrav.
Sökoptimering Smartproduktion

Så här ser processen ut

Möte om landningssidan
Besökaren fyller i sina kontaktuppgifter och information om projektet
Vi går manuellt igenom informationen och skickar ut förfrågan till de fem bäst lämpade företagen
Research, design & kod
De utvalda företagen kontaktar kunden och bokar in ett möte för överlämning av offert
Kontrakt landningssidan
Kunden skriver avtal med det företaget som passar bäst (ej krav)

Våra offertsajter

Städexperter

Att hitta duktiga och pålitliga städare för sin hemstädning, flyttstädning eller kontorsstädning har i många fall visat sig vara svårt. Genom Städexperter kan de som är i behov av städtjänster enkelt och snabbt hitta kvalitetskontrollerade städföretag på sin ort.

Kolla in hemsidan här!

Fönsterexperter

Fönsterexperter är en offertsajt som vänder sig till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar som är i behov av att byta eller installera nya fönster. Genom offertsajten kan de erhålla upp till fem offerter från kvalitetsgranskade fönsterföretag i sin stad och därigenom hitta det bästa företaget för deras behov.

Kolla in hemsidan här!

Badrumsexperter

Genom Badrumsexperter kan du skapa en kostnadsfri offertförfrågan på bara några minuter och ta emot offerter från granskade badrumsföretag som arbetar i ditt närområde. Tjänsten är - som våra andra offertsajter - helt kostnadsfri och fungerar i hela Sverige.

Kolla in hemsidan här!