Offertsajter med höga krav

Våra offertsajter hjälper tjänsteföretag få en enklare vardag genom ett kontinuerligt flöde av förfrågningar inom kategorierna badrum, fönster och städ.

Tack, vi återkopplar inom kort!
Ojdå, något gick fel!
Syns högt upp på Google

Få fler kunder

Vi hjälper ert företag att komma i kontakt med kunder som är specifikt intresserade av era tjänster.

Säkerhet ikon

Alla förfrågningar granskas

Vi går manuellt igenom alla inkommande förfrågningar för att matcha kundens specifikation med företagets arbetsområde.

Stjärna ikon

Endast seriösa förfrågningar

Förfrågningarna är granskade och ni betalar endast för seriösa och bra förfrågningar. Ni behöver alltså inte vara oroliga att det bara är småjobb.

Hur fungerar offertsajterna?

På våra offertsajter kan privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar göra kostnadsfria offertförfrågningar genom att fylla i ett enkelt formulär. Därefter skickar vi ut förfrågan till relevanta och granskade företag i närområdet. Företagen tar sedan kontakt med kunden för diskussion och överlämning av offert.

Då förfrågan skickas ut till upp till fem företag får kunden flera offerter som de enkelt kan jämföra för att hitta det företag som kan erbjuda de bästa villkoren och den bästa lösningen. Att beställa och erhålla offerter är kostnadsfritt och utan köpkrav.
Sökoptimering Smartproduktion

Så här ser processen ut

Möte om landningssidan
Besökaren fyller i sina kontaktuppgifter och information om projektet
Förfrågningar Offertsajter
Vi går manuellt igenom informationen och skickar ut förfrågan till de fem bäst lämpade företagen
Research, design & kod
De utvalda företagen kontaktar kunden och bokar in ett möte för överlämning av offert
Kontrakt landningssidan
Kunden skriver avtal med det företaget som passar bäst (ej krav)

Våra offertsajter

Flyttexperter

Jämför offerter från granskade flyttfirmor – Kostnadsfri offertförfrågan på bara några minuter och ta emot offerter från granskade flyttfirmor.

Kolla in
Flyttexperter

Takexperter

Här på Takexperter kan du skapa en offertförfrågan på bara några minuter och få offerter från upp till 5 granskade takläggare som arbetar i ditt närområde. Smidigt, enkelt och kostnadsfritt!

Kolla in
Takexperter

Solexperter

Funderar du också på att installera solceller? Här kan du enkelt skapa en förfrågan och erhålla upp till 5 offerter från granskade solcellsföretag!

Kolla in
Solexperter

Elexperter

Fyll i vårt enkla formulär för att skapa en offertförfrågan. Du får sedan offerter från upp till 5 granskade och legitimerade elföretag - Helt kostnadsfritt!

Kolla in
Elexperter

Måleriexperter

Funderar du på att anlita en målare? Hos oss kan du skapa en kostnadsfri förfrågan på bara några minuter och få offerter från upp till fem granskade måleriföretag som arbetar i ditt närområde.

Kolla in
Måleriexperter

VVS-experter

Behöver du anlita en rörmokare? Fyll i vårt enkla formulär så ser vi till att du får upp till 5 kostnadsfria offerter från rörmokare i ditt närområde! Alla våra anslutna företag är kvalitetsgranskade och yrkeskunniga.

Kolla in
VVS-experter

Städexperter

Att hitta duktiga och pålitliga städare för sin hemstädning, flyttstädning eller kontorsstädning har i många fall visat sig vara svårt. Genom Städexperter kan de som är i behov av städtjänster enkelt och snabbt hitta kvalitetskontrollerade städföretag på sin ort.

Kolla in
Städexperter

Fönsterexperter

Fönsterexperter är en offertsajt som vänder sig till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar som är i behov av att byta eller installera nya fönster. Genom offertsajten kan de erhålla upp till fem offerter från kvalitetsgranskade fönsterföretag i sin stad och därigenom hitta det bästa företaget för deras behov.

Kolla in
Fönsterexperter

Badrumsexperter

Genom Badrumsexperter kan du skapa en kostnadsfri offertförfrågan på bara några minuter och ta emot offerter från granskade badrumsföretag som arbetar i ditt närområde. Tjänsten är - som våra andra offertsajter - helt kostnadsfri och fungerar i hela Sverige.

Kolla in
Badrumsexperter