Städexperter

Städexperter

Att kunna anlita en städfirma för kontinuerlig hemstädning, för en storstädning eller en flyttstädning vid behov gör att man får mer tid över till annat. Dessutom får man en grundlig rengöring av sitt hem vilket ökar trivseln hemma samtidigt som man slipper alla måsten. Detsamma gäller för kontorsstädning där personalen instället kan fokusera på företagets kärnverksamhet och överlåta städningen till ett städbolag. Då kan städarna se till att kontoret alltid är rent och luktar gott, vilket bidrar till ökad kreativitet och harmoni för de som arbetar på kontoret. När man vill anlita en seriös städfirma kan man begära in upp till fem offerter genom Städexperter, kostnadsfritt och utan förpliktelser.

Vad är Städexperter?

Städexperter är en hemsida som tillhandahåller med en offerttjänst dit städföretag över hela Sverige har anslutit sig. När man är i behov av städtjänster kan man göra en offertförfrågan hos Städexperter och kostnadsfritt få upp till fem stycken offerter från kvalitetsgranskade städbolag i sitt närområde. Hos Städexperter finner man även mycket information kring städning vilket gör att man som beställare får viktig kunskap som kan vara till nytta då det är dags att anlita en städfirma.

Vilka företag får vara med på Städexperter?

De städbolag som vill få hjälp med att finna potentiella kunder i sitt närområde kan ansluta sig till Städexperter och därmed öka sin leadsgenerering. Vi på Smartproduktion gör kvalitetskontroller av samtliga företag som vill erbjuda potentiella kunder offerter genom Städexperter så att de uppfyller de krav som ska ställas på ett seriöst städföretag. Det innebär att de som beställer och får offerter genom Städexperter kan vara trygga med att de företag som lämnar offerter är seriösa och professionella städföretag.

Vilka krav sätter vi på företagen?

För att få ansluta sitt företag till Städexperter så krävs det att man uppfyller de krav som Smartproduktion har på företagen. Vi granskar alla företag så att vi kan garantera de som beställer offerter att de företag som lämnar offerter klarar av att utföra uppdraget enligt gällande branschregler. Vi kontrollerar bland annat att företagen innehar F-skattesedel, så att privatpersoner kan använda dig av RUT-avdrag, och nödvändiga försäkringar, om olyckan är framme. Vi kontrollerar också att företagen har kvalificerad personal, att det finns omdömen från tidigare kunder och att företaget lämna branschenliga garantier. Vi kontrollerar också att företagen har en ordnad ekonomi så att företagen har kapacitet att uppfylla sina garantiåtaganden.

Varför vi på Smartproduktion valde att grunda Städexperter?

Smartproduktion är en webbyrå som utvecklar och säljer högkonverterande landningssidor till företag över hela Sverige för bättre leadsgenerering. Vi har under senaste året levererat 100-tals landningssidor till nöjda kunder, främst till tjänsteföretag, där man bland annat kan finna många städföretag. Vi hos Smartproduktion såg ett ökat behov för städbolag att kunna nå ut till kunder på den lokala marknaden och inledde därför samarbeten med flera städföretag över hela Sverige. Genom Städexperter kan de som är i behov av städtjänster erhålla offerter från lokala företag medan städbolagen fick en möjlighet att nå ut till potentiella kunder på sin lokala marknad och därmed öka sin leadsgenerering.

Vill ditt städföretag ansluta sig?

Städexperter är en rikstäckande tjänst och söker kontinuerligt fler städföretag som vill ansluta sig till vår offerttjänst och därmed öka möjligheten att göra fler affären på den lokala marknaden. För att ansluta sig krävs att företaget uppfyller de krav som Smartproduktion har så att vi i vår tur kan garantera privatpersoner och företag att de städbolag som lämnar offerter genom Städexperter är seriösa företag. Om du vill ansluta ditt städbolag till Städexperters offerttjänst är du välkommen att kontakta oss på Smartproduktion för mer information.


Smartproduktions andra offertsajter

Städexperter
Landningssidor Smartproduktion

Vad innebär granskade städföretag?

Det innebär att vi ställer krav på de städföretag vi arbetar med.

Hög kundnöjdhet
Vi verifierar så att de anslutna företagen har fina omdömen och referenser.

God ekonomi
Genom UC stämmer vi av att företaget är aktivt, har F-skattesedel samt har en god ekonomi så att ett uppdrag rimligen kan genomföras risk för avbrott på grund av ekonomiska problem.

Yrkeskunnig personal
Vi kontrollerar att företaget har yrkeskunnig personal så de kan utföra arbetet tryggt och snyggt!

Vi är en resultatorienterad webbyrå som designar, kodar & sökoptimerar hemsidor till företag över hela Sverige

Har du frågor eller funderingar gällande våra tjänster? Slå oss en signal, mejla eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Telefon: 070 - 681 52 22

E-post: info@smartproduktion.se

Tack, vi återkopplar inom kort!
Ojdå, något gick fel!
Jag godkänner att Smartproduktion hanterar mina uppgifter

Offertsajter

Våra offertsajter hjälper tjänsteföretag få en enklare vardag genom ett kontinuerligt flöde av förfrågningar inom kategorierna badrum, fönster och städ. Vi hjälper även konsumenten att komma i kontakt med duktiga och seriösa företag.
Sökordsanalys
Få fler kunder till ditt företag
On page SEO
Alla förfrågningar granskas
Stjärna ikon
Endast seriösa förfrågningar
Sökoptimering Smartproduktion
Hembad kund Smartproduktion
Hemsida, landningssidor & digital marknadsföring

Grönskan

Smartproduktion och Grönskan har ingått ett samarbete där vi har fått uppdraget att ta fram Grönskans grafiska profil och skapa en ny marknadsföringsidentitet.

Läs mer
Pil
Gårdsmark kund Smartproduktion
Hemsida, landningssidor & verktyg

Gårdsmark

Gårdsmark kontaktade Smartproduktion och var ute efter att digitalisera sin verksamhet. Vi började med att analysera och förstå vad som gjorde Gårdsmark unikt. Vi byggde därefter om Gårdsmarks hemsida baserat på analysen och den grafiska profilen.

Läs mer
Pil
Wasa Trädfällning kund Smartproduktion
Hemsida & Sökmotoroptimering

Wasa Trädfällning

Wasa Trädfällning var ute efter en ny design till deras hemsida och även en långsiktig marknadsföringsstrategi.

Läs mer
Pil